Våra tjänster

Du som kund kan känna dig trygg i att hela arbetet utförs effektivt och fackmannamässigt.

Totalentreprenad

För att underlätta för dig som kund erbjuder vi totalentreprenad, oavsett om du representerar ett företag eller om du är privatperson. Du har kontakt med 1 person hos oss under hela processen, från första kontakt till färdigt och godkänt byggprojekt. Kontakta oss via telefon eller e-post.

Nybyggnation

Vi är ett komplett byggföretag som lyser med stor snickarglädje året om. Som kund hos oss har man möjlighet att få hjälp med det mesta inom bygg och det som omfattar arbetet. Vi ägnar oss åt nybyggnationer av alla slag, stora liksom små där största fokus ligger på er som kund. Vi lyssnar på era önskemål och arbetar därifrån efter kvalitativa och säkra metoder.

Köksrenovering

Vi tar oss an stora och omfattande renoveringar och utgår från de behov och förutsättningar ni har. Med stor snickarglädje går vi in i arbetet och anpassar helhetslösningar för att underlätta i vardagen. En köksrenovering kan bestå av såväl byten av köksluckor, bänkar, trösklar och knoppar till mer krävande arbeten som tillbyggnad eller ombyggnad av väggar, balkar, fönster samt anpassningsbara system. Era önskemål står högt i fokus, därefter fixar vi kvalitativa lösningar som håller lång tid framöver.

Självklart uppfyller vi kvalitetskraven och är försäkrade för arbetet. Köksrenoveringar har olika utgångspunkt som varierar från kund till kund. Vi ser alltid till att leverera säkra och väl fungerande resultat till alla kunder som söker sig till oss, oavsett privatperson eller företag. Ni är varmt välkomna att byta idéer och lösningar så vi kan skapa drömköket efter era förutsättningar.

Badrumsrenovering

Vi tar oss an alla typer av renoveringar även de som omfattar våtrum. Det är viktigt att anlita en firma som besitter kunskap inom området när man ska renovera badrummet. Fukt ska inte tränga igenom och allt behöver vara säkrat ända från grunden av arbetet. Vi på Severin Förvaltning AB hjälper dig med badrumsrenoveringar av olika slag. Det kan vara omfattande renoveringar som innebär rivning ända ner till grunden och in i väggarna. Eller renovering där vi bygger och rustar upp badrummet för att skapa ett fräscht och hygieniskt område.

Exempel på projekt

Severin förvaltning AB

Severin Förvaltning är ett kundorienterat företag som erbjuder tjänster inom bygg och renovering. Vårt team består utav professionella och kompetenta medarbetare som älskar sitt jobb och strävar efter kvalitativa och trygga lösningar.

Kontakt

© Severin förvaltning AB