Severin Förvaltning AB - Om oss

Vår inställning att alltid göra vårt yttersta för att tillmötesgå våra kunders önskemål
och göra ett bra jobb.

Kvalité och noggrannhet

Severin Förvaltning AB startades 2012 och drivs av Jonny Severin Dyrebrant. Vårt mål är att leverera enligt överenskommelse och lite till, oavsett uppdrag.

Kvalité och noggrannhet är A och O för oss. Vår inställning att alltid göra vårt yttersta för att tillmötesgå våra kunders önskemål och göra ett bra jobb.

Förutom den breda kompetens vi har så samarbetar vi också med ett flertal andra duktiga hantverkare, som vi anlitar i våra större entreprenader. Det gör att våra kunder kan känna sig trygga i att hela arbetet utförs effektivt och fackmannamässigt!

Vår personal

Alla medarbetare som arbetar för Severin Förvaltning AB är professionella, utbildade och de bästa inom branschen. Självklart följer vi alla regleringar som finns inom branschen, och vi tar alltid vårt ansvar under våra olika projekt. Våra snickare är lyhörda för dina krav och önskemål och vill se till att du blir nöjd. Under arbetet håller vi därför alltid en öppen dialog med kunden.

Certifikat

Severin förvaltning AB

Severin Förvaltning är ett kundorienterat företag som erbjuder tjänster inom bygg och renovering. Vårt team består utav professionella och kompetenta medarbetare som älskar sitt jobb och strävar efter kvalitativa och trygga lösningar.

Kontakt

© Severin förvaltning AB